Després de la gran participació de la Ruta de la Tapa del mes de juliol, l’Ajuntament del Bruc, els restaurants i bars del municipi posen en marxa durant els darrers quatre dijous a la nit del mes de febrer (8, 15, 22 i 29) la proposta gastronòmica “Ruta de la Tapa’T del Bruc” edició d’hivern, una iniciativa que ha funcionat molt bé a l’estiu i que segur que agradarà molt fer-la també a l’hivern.
Bar Anna 🌮 Espinacs nevats amb formatge cottage, anxoveta, ratlladura de llimona i un toc d'oli del Bruc.
Cafeteria Queralt 🌮 Broqueta cruixent de llagostí amb salsa de romesco i oli del Bruc.
Cal Noio 🌮 Croqueta catalana de calçots amb botifarra negra. Del Bruc podem trobar-hi l’oli, els fruits secs per la salsa, els calçots i les darreres botifarres de Ca la Montserrat.
Casal Montserrat Parc 🌮 Dàtil amb cansalada i albergínia fregida amb mel del Bruc.
Hotel El Bruc 🌮 Caneló arrebossat de foie i rostit sobre llit de romesco. Salsa de romesco feta amb productes locals.
La Tasqueta 🌮 Entrepà cruixent de “pulled pork” amb oli d’oliva verge extra del Bruc, romaní i farigola de Montserrat.
* Tots els bars i restaurants es reserven el dret de fi d'existències d'algun dels productes de la tapa creada i amb el dret d'intercanvi d'algun dels ingredients puntualment. Pregunteu abans de demanar la tapa si hi ha algun canvi.