L’Ajuntament renova la pàgina web municipal bruc.cat

Divendres, 28 de febrer de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament del Bruc ha renovat el web municipal, la nova pàgina s’ha activat aquest dijous i durant les pròximes setmanes es continuarà fent el traspàs de la informació del web antic, per completar tots els continguts de la nova pàgina.

El nou web s’adapta als nous formats de dispositius digitals (mòbils, tauletes…) i pretén millorar l’accessibilitat als usuaris per facilitar la localització de la informació amb una reordenació dels continguts municipals i dels serveis que es presten (tràmits online, butlletí digital, avisos, exposicions públiques…).

Donat el volum de publicacions en les àrees informatives i d’ajuntament obert del web municipal, la migració dels continguts s’anirà fent progressivament, per la qual cosa la pàgina no funcionarà en ple rendiment fins d’aquí un temps indeterminat.

El nou web continua la línia dels webs creats i dissenyats per la Diputació de Barcelona que presta aquest servei als municipis de manera gratuïta i que marca unes línies similars i estàndards per a tots.
 

Darrera actualització: 28.02.2020 | 10:38